WORKSHOPS

In mijn atelier geef ik ook workshops.

Je kiest de basisvorm die je wilt gaan maken van te voren uit. Deze vorm ligt voor je klaar als je komt en hier ga je dan met gekleurd glas naar keuze je patroon opleggen dat je of van te voren bedacht hebt of hier ter plaatse bedenkt.
Ik werk alleen met speciaal fuseglas. Dit glas is door en door gekleurd en behoudt zijn kleur. Er zijn ruim 50 kleuren op voorraad.
Qua kleding hoef je niets speciaals aan. Schorten heb ik hier. Het heeft de voorkeur om dichte schoenen te dragen.

Tijdens de workshop drinken we een kop koffie/thee met wat lekkers en als daar interesse voor is, sluiten we af met een hapje en drankje.

Heb je een groepje van 6 personen en interesse in een workshop, dan kun je deze groep aanmelden via mail karinjansen63@kpnmail.nl of telefonisch 06-41725447 of in het atelier.
We plannen dan in overleg een datum en aanvangstijdstip.

We werken door tot we klaar zijn. Meestal is dit 3-4 uur. Aangezien het werk nog 1 of 2 keer  de oven in gaat, maken we een afspraak voor het ophalen van de schalen/objecten.
Betalen doe je aan het eind van de workshop.

Een gedachte over “Workshops algemeen

  1. Hoi Karin, Twee keer ben ik voor een workshop bij je geweest en als het aan mij ligt blijft het daar niet bij. Je voorbereiding, je hapjes, je hulp, de gezelligheid: in een woord “top”. De resultaten oogsten alom bewondering. Ongelooflijk wat je in één middag voor elkaar krijgt. Tot een volgende keer, lieve groet, Anneliese

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s